Bezig met het laden van Events

« Alle Events

Zomerkamp

1 juli

 

INSCHRIJVING

  • Volgende gegevens van de deelnemers dient men ten laatste één week vóór de start van het tenniskamp door te mailen naar jeugd@ktcberingen.be: naam, geboortedatum, geslacht, adres, e-mail, gsm-nummer, momenten waarop opvang nodig is of afwezig is.
    Let wel op: wacht niet te lang met inschrijven. Mogelijk moeten wij de inschrijvingen vroegtijdig afsluiten.
  • De inschrijving is pas definitief als men hiervan een bevestiging per mail heeft ontvangen. Dan wordt ook de wijze van betaling doorgegeven.

WAT?

  • Dagelijks wordt er van 09.00 u tot 12.00 u en van 13.00 u tot 16.00 u een combinatie van ‘tennis’ en ‘sport en spel’ – de kleinsten krijgen mogelijk ook een aantal creatieve activiteiten aangeboden. Hou er rekening mee dat wij bij regenweer mogelijk genoodzaakt zijn een alternatief programma af te werken.
  • Wij houden ook rekening met de spelers die willen deelnemen aan het tenniskamp én ook tornooien willen spelen. Dan betaalt men vooraf de volledige prijs. Het programma voor competitiespelers kan altijd worden aangepast op basis van hun wedstrijdplanning. Moet men wedstrijden spelen tijdens het kamp, dan krijgt men de ‘gemiste kampuren’ terugbetaald, dit in samenspraak met de trainer-coördinator.
VOOR WIE?

  • Vanaf 4 t.e.m. 17 jaar.
  • Men mag alleen deelnemen aan het tenniskamp als men is aangesloten bij ‘Tennis Vlaanderen’. Indien dit niet het geval is, dan dient men nog 20 euro extra te betalen voor dit lidmaatschap. In dat geval is men niet alleen verzekerd, men is ook automatisch lid van onze club tot 31 maart 2025.

Details

Datum:
1 juli
Event categorieën:
,
Website:
https://ktcberingen.be/tenniskampen/

Locatie

KTC beringen