KTC Beringen

Tennisladder

Alle leden van KTC Beringen kunnen zich inschrijven voor de tennisladder. Deze clubladder is een leuke manier om onderlinge wedstrijden te spelen op jouw niveau en zo andere spelers van de club te leren kennen. 

Hoe werkt het?
1. Meld je aan op de clubladder via deze link of download de gratis app “Clubladder” van SportconneXions.
2. Meld je aan.
3. Selecteer je speelniveau.
4. Kies wanneer en hoe vaak je graag wilt spelen.
 
 De eerste wedstrijd word je ingedeeld op basis van je speelniveau. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat. 
 
Rondes

Elke 2 weken start een nieuwe ronde en ontvangen de spelers een email met informatie over de volgende wedstrijd(en). Je hebt 2 weken om de wedstrijd te plannen of te spelen en de uitslag te registeren. De uitslag wordt op het einde van de ronde verwerkt. 

Op vakantie, te druk of geblesseerd? Geen probleem, dan sla je gewoon een ronde over. Dit kan door je instellingen aan te passen. De clubladder loopt van april tot eind september. 

Je kan op elk moment tijdens het seizoen aanmelden. 

Spelregels

Je speelt standaard 1 uur en telt de games door. De wedstrijd kan ook eindigen in een gelijkspel. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat.  Je zakt 1 plek als je een wedstrijd annuleert of als je 2 opeenvolgende rondes hebt overgeslagen. 

sportconnexion